Grove Den
Bij ademhalingsklachten. Geeft rust.
3.40EUR

Grove Den (pinus sylvestris)
Kleur: kleurloos / helder doorschijnend
Geur: Mild, fris
Mengt goed met:
ceder, rozemarijn, tea tree, salie, lavendel, jeneverbes, citroen, niaouli, eucalyptus en marjolein.

Kerneigenschap:
Antiseptisch voor ademhalingswegen, de lever en urinewegen. Stimuleert de bijnieren en bijnierschors.

Fysiek:
versterkt het immuun-systeem, helpt bij problemen met de luchtwegen, reumatische pijnen. De olie is sterk antiseptisch en verhindert de verspreiding van besmettelijke ziekten. Helpt goed bij aandoeningen van urine- en luchtwegen. Het is een mild diureticum en daarom uitstekend te gebruiken bij lymfedrainage. Verzacht bij verkoudheden en geeft bij verdampen in een aromalamp een aangename geur in de kamer.
Den kan gebruikt worden bij o.a.: verkoudheid, griep, sinusitis, catarre, hoesten, bronchitis, astma, artritis, jicht, reumatische klachten, zenuwpijn, zweetvoeten, overmatige transpiratie, aandoeningen aan de lucht- en urinewegen, blaasontsteking, neuralgie, stress. Den is antiviraal, bacteriedodend en wormdrijvend.

Psychisch:
Denne-olie brengt een zuiverende en vriendelijke sfeer in huis. Deze essence ontlaadt de omgeving van onvriendelijke en negatieve gedachten. Geeft rust, vrede, ontspanning, een open sfeer. Geeft vertrouwen. Je kunt de olie ook zo nu en dan als badolie gebruiken.
Goed voor rusteloze, overprikkelde mensen die zichzelf te weinig rust gunnen. Werkt eerst ontspannend, dan versterkend.

Type:
Het Den type draagt zijn verleden vol bitterheid mee en voelt zich bedrogen door het leven. Een vriendelijk woord wordt met wantrouwen bekeken. Om zijn gekwetstheid en onzekerheid te maskeren, neemt hij een trotse en oordelende houding aan. Hij moet leren het leven te nemen zoals het is en de bedoeling van het leven trachten te begrijpen en te aanvaarden. Elke negatieve gedachte / actie heeft een positieve tegenhanger (voor wie ervoor open staat).

Conta-indicatie:
mogelijk irriterend bij hoge concentratie
oppassen met zonlicht indien op de huid aangebracht

Beschikbare Optie's:
Inhoud: