Citroen
Weerstand verhogend, bacterie dodend.
3.95EUR

Citroen (citrus limonum)
Kleur: Geel (zeer licht- en warmte gevoelig, kan daardoor bruin worden)
Geur: frisse citroengeur
Mengt goed met: lavendel, neroli, ylang-ylang, roos, sandelhout, wierook, kamille,venkel, geranium, eucalyptus, jeneverbes en andere citrus oliën.

Kerneigenschap:
Citroen Beïnvloed het immuunsysteem, bevordert de vorming van witte bloedlichaampjes en daardoor werkt citroen weerstandsverhogend. Bacterie dodend.

Fysiek:
Gebruik Citroen olie bij infectieziekten. Het voorkomt besmetting en is weerstandsverhogend.
Verder o.a. te gebruiken bij: infecties, insectensteken, licht verhoogde bloeddruk, gewrichtspijn, maagzuur, spierpijn, reuma, jicht, eksterogen, wratten, verkoudheid, koorts, griep, keelpijn, darminfecties, breekbare nagels, winterhanden en -voeten, bloedarmoede, mondzweertjes, ontstoken tandvlees, vermoeidheid, zwangerschapsmisselijkheid en gebrek aan weerstand. Citroen activeert de witte bloedlichaampjes.

Psychisch :
Citroen olie haalt je terug naar de realiteit / het heden. Het versterkt de psyche en geeft je snelle reflexen om de problemen van de dag aan te kunnen. Deze olie heeft een verfrissende en zuiverende werking. Citroen versterkt en kalmeert bij overspanning en geestelijke uitputting.

Type:
Het Citroen-type is niet zo vrolijk gestemd. Als hij iets leuks meemaakt, dan is hij bang dat de vreugde het volgende ogenblik verdwenen zal zijn. Hij is zeer onzeker en zit meestal in zijn maag met oude, onverwerkte, emotionele problemen. Hij heeft de energie niet om zijn leven te veranderen, maar hij moet zijn levensvisie veranderen, wil hij gelukkig worden. Treed het leven met geheven hoofd tegemoet en durf de tegenslagen te accepteren als een mogelijkheid tot groei!

Contra-indicatie :
kan soms huiduitslag veroorzaken
niet in bad gebruiken
fotosensibiliserend (pas op in de zon)

Beschikbare Optie's:
Inhoud: