Jasmijn Absolue
Totale ontspanning. Bij trauma's.
34.70EUR

Jasmijn Absolue (jasminum grandiflorum)
Kleur: donkerbruin/ rood
Geur: intens bloemig, exotisch
Mengt goed met: ylang ylang, roos, rozenhout, sandelhout of ceder.

Kern eigenschappen:
Jasmijn heeft als geen andere olie de eigenschap je in andere sferen te brengen. Overgave, totale ontspanning. Zeer effectief bij emotionele trauma's. Het zijn vooral de psychische en spirituele mogelijkheden, die deze etherische olie zijn populariteit geven. (naast een heerlijk krachtige, maar toch zachte bloemengeur)

Fysiek:
Jasmijn wordt o.a. gebruikt bij: droge huid, pijnen tijdens de bevalling, frigiditeit, dysmenorroe. Ook zeer goed te gebruiken in bad of verdamper. Pijnverlichtend, erotiserend, huidverzorgend, bij slapeloosheid. Door haar heerlijke exotische geur is Jasmijn zeer kostbaar en kan als parfum worden gedragen.

Psychisch:
Jasmijn geeft een gevoel van zelfvertrouwen en euforie en is daarom zeer bruikbaar bij apathie, onverschilligheid en lusteloosheid. Deze essence geeft totale ontspanning, helpt emotionele trauma’s verwerken. Bij depressiviteit en geestelijke uitputting. Anti-depressief en sterkt het zelfvertrouwen.
Meer dan welke andere olie dan ook zegt jasmijn ons iets over het samengaan van schijnbare tegenstellingen (bv. Yin / Yang), waardoor jasmijn een krachtig hulpmiddel is bij spirituele ontwikkeling. Helpt bij de ontwikkeling van creativiteit en stelt zich daar voor open.

Contra-indicatie:
Vermijd het gebruik van jasmijn tijdens de zwangerschap tot het moment dat de geboorte zich aankondigt, aangezien ze het samentrekken van de baarmoeder bevordert.

Beschikbare Optie's:
Inhoud: