Neroli Composite
Krachtig stabiliserend bij emoties.
9.95EUR

Neroli (citrus aurantium flores)
KLeur: donker oranje/geel
Geur: warm, zoet, bloemig, parfum geur.
Mengt goed met: kamille, geranium, mirre, scharlei, jasmijn, lavendel, roos, ylang ylang, citroen, bergamot

Kern eigenschappen:
Zeer effectief bij emotionele trauma's. Dringt de ziel diep binnen, stabiliseert lichaam en geest en activeert beide vervolgens.

Fysiek:
Neroli helpt het hart te ontspannen, verlaagt de bloeddruk. Ze werkt stimulerend op de celgroei, waardoor het zeer geschikt is voor huidproblemen zoals droge huid en rimpels. Bij huidverzorging, werkt pijnstillend, is een natuurlijke tranquillizer, erotiserend, tegen infecties, bacteriën en parasieten
Gebruik Neroli o.a. bij: littekens, zwangerschapsstriemen, couperose, PMS, rimpels, nervositeit, hartbeklemming, hoofdpijn, maagklachten, slechte bloedsomloop, chronische diarree, flatulentie, krampen, vertraagd hartritme, hartkloppingen, shock, acne, vette huid, vet haar, slecht en onrustig slapen.

Psychisch:
Neroli is een zeer krachtig eerste hulpmiddel bij shock, angst en emotionele uitputting. Neroli-essence is een typische vrouwelijke, zoete geur die verzachtend, helend en kalmerend werkt op mensen die last hebben van slapeloosheid, panische angsten of depressieve buien. Neroli-essence heeft een kalmerende werking op mensen in schock toestand of die in een opwindende, geestelijk uitputtende periode zijn gekomen.

Type:
Het Neroli type wantrouwt de wereld en probeert zijn problemen te ontvluchten. Hij zal zijn leven moeten leren analyseren, om te weten hoe hij zijn problemen het best kan aanpakken. Hij kan zijn problemen niet voor eeuwig negeren of ontvluchten in een droomwereld of grote vage plannen die nooit worden uitgevoerd. Hij moet leren om met beide voeten stevig op de grond te staan en de waarheid moedig onder ogen te gaan zien.

Beschikbare Optie's:
Inhoud: