Bernagie olie
Hormonaal balancerend. Rimpelwerend.
11.95EUR

Kern eigenschappen :
Gebruik Bernagie olie bij irritaties en nerveuze spanningen (zowel van het weefsel als de mentale staat) en hormoon gerelateerde klachten.


Behorend tot:
de drogende oliën, dringt heel goed in de huid en stimuleert de doorbloeding en celvernieuwing, het herstelt de vochtgraad van de huidcellen en heeft daardoor een sterke anti-rimpel werking. Beschermt tegen UV straling en vrije radicalen.

Toepassingen:
Bernagie olie kan puur of in mengsels gebruikt worden, o.a. bij: droge, schilferige of geïrriteerde huid, atopisch eczeem, neurodermatitis, artritis, psoriasis, nerveuze spanningen, stress.

Massage:
Werkt als anti-stress bij massage, goede gezichtsolie, bij huidziekten, hormoongerelateerde klachten, eczeem, werkt weerstandsverhogend.

Mengt goed met:
Amandelolie, Perzikpit of Abrikozenolie.

Bevat:
Bernagie bevat 22% GLA, Vit B6, F en Biotine Vanwege het hoge gehalte aan gammalinoleenzuur (GLA) wordt het ook aanbevolen als voedingssupplement. GLA is een vetzuur wat in het lichaam omgezet wordt in een hormoonachtige, ontstekingsremmende substantie, prostaglandine E1Er zijn ruwweg drie soorten olie, n.l. drogend, half drogend en niet drogend
Hoe hoger het gehalte meervoudig onverzadigde vetzuren, hoe eerder de olie opdroogt bij gebruik.

drogende olie: meer dan 50% meervoudig onverzadigde vetzuren. Geschikt voor een vette huid
half drogende olie: tussen de 20% en 50% meervoudig onverzadigde vetzuren. Geschikt voor een droge, rijpere of gemengde huid.
niet drogende olie: minder dan 20% meervoudig onverzadigde vetzuren. Geschikt voor een droge of rijpere huid.

Beschikbare Optie's:
Inhoud: